Leirien esittely

Valmennusleiri 7.6.-10.6.2021

Leiri alkaa maanantaina klo 11.00 ja loppuu torstaina n. klo 14.00. Valmennusleirit toteutetaan maksimissaan kuuden henkilön ryhmissä toiveiden mukaan eli aiheita voi olla niin koulu- kuin esteratsastuksessakin. Myös Korumies Arvi vierailee leirillä!

Voit saapua leirille jo edellisenä iltana (lisäyö 15€).

Kenttäleiri 14.-18.6.2021

Leiri alkaa maanantaina klo 11.00 ja loppuu perjantaina n. klo 16.00. 

Kenttäleirillä tutustutaan ratsastuksen kuninkuuslajiin kenttäratsastukseen. Leirillä hypätään niin rataesteitä kuin maastoesteitäkin, unohtamatta myöskään kouluratsastusta. Leirillä tutustutaan myös kenttäkilpailuiden sääntöihin ja leiriläiset pääsevät osallistumaan kenttäkilpailuharjoitukseen, joka sisältää niin koulu-, rataeste- kuin maastoestekokeen. Tämä leiri on sopiva sinulle, jos hallitset hevosen kaikissa askellajeissa myös maastossa ja olet jo hypännyt rataesteitä jonkin verran.

Voit saapua leirille jo edellisenä iltana (lisäyö 15€).

Junnu-/Alkeisleiri 21.-23.6.2021

Leiri alkaa maanantaina klo 11 ja loppuu keskiviikkona n klo 14.00.  Junnu/alkeisleiri on suunniteltu aloitteleville ja perustason ratsastajille. Leirillä puuhastellaan ohjatusti tallissa hevosten ja ponien kanssa. Harjoitellaan hevosen hoitoa ja ratsastusta osin myös leikin varjolla, toki turvallisuus huomioiden.

Mahdollisuus merkkisuorituksiin, ratsastus- ja hoitomerkkien osalta. Halutessaan leikkimieliset leirikisat. 

Vanhempi-Lapsi leiri 28.6-2.7.2021, 26.-30.7.2021, 2.-6.8.2021

 

Leiri alkaa maanantaina klo 11 ja loppuu perjantaina n. klo 14.00. Erittäin suosittu Vanhempi-lapsi leiri on suunniteltu kaiken tasoisille perheille, sukulaisille tai muille halukkaille aikuis-lapsi pareille, jotka haluavat yhdessä leirille.

Leiri varataan jokaiselle osallistujalle erikseen.

Voit saapua leirille jo edellisenä iltana (lisäyö 15€/hlö).

Sennuleiri 5.-8.7.2021

Leiri alkaa maanantaina klo 11 ja loppuu torstaina n. klo 14.00. Aikuisille suunnattu leiri johon voi osallistua myös osan aikaa, kysy lisää!

Leirin ohjelma suunnitellaan leiriläisten toiveiden mukaan. Leirille voi saapua niin vasta-alkaja kuin pitkään jo lajia harrastanut aikuinen. 

Voit saapua leirille jo edellisenä iltana (lisäyö 15€).Yleisleiri 12.-16.7.2021

Leiri alkaa maanantaina klo 11 ja loppuu perjantaina n klo 14.00. Yleisleiri on tarkoitettu vähintään perustason ratsastajille. 

Yleisleirillä harjoitellaan niin koulu- kuin esteratsastusta. Lisäksi voidaan käydä maastossa, pitää leikki/ilman satulaa tunti, harjoitella koulu- ja esteratoja, pitää hevosten kauneuskilpailut tai kokeilla poniagilitya. Myös keppareiden estekisa on ollut suosittu yleisleirillä, oman kepparin voikin ottaa mukaan. Halutessaan voi osallistua leirikisoihin ja suorittaa ratsastus- ja hevostaitomerkkejä.

Voit saapua leirille jo edellisenä iltana (lisäyö 15€).

Esteleiri 19.-23.7.2021

Leiri alkaa maanantaina klo 11 ja loppuu perjantaina n klo 14.00. Esteleiri on tarkoitettu vähintään perustason ratsastajille, leirillä ratsastetaan tasoryhmissä. 

Halutessaan voi osallistua leirikisoihin sekä suorittaa ratsastus- ja hevostaitomerkkejä. Esteleirillä pääpaino on tietenkin erilaisissa este- ja puomitehtävissä, mutta leirin tunnit suunnitellaan yhdessä leiriläisten kanssa, joten kouluratsastus, maastot ja leikkitunnit voivat olla myös ohjelmassa.

Voit saapua leirille jo edellisenä iltana (lisäyö 15€).