Leirien esittely

Valmennuskurssi 6.6.-9.6.2022, 4pv

Valmennuskurssi toteutetaan kurssilaisten toiveiden mukaan pienryhmissä, aiheita voi olla niin koulu- kuin esteratsastuksessakin. Ratsastusta 7 tuntia, kurssin hintaan sisältyy lounas, muuta ruuat ja majoitus ostettavissa erikseen.

Voit saapua kurssille jo edellisenä iltana (lisäyö 15€).

Kenttäleiri 13.-17.6.2022, 5 pv

Kenttäleirillä tutustutaan ratsastuksen kuninkuuslajiin kenttäratsastukseen. Leirillä hypätään niin rataesteitä kuin maastoesteitäkin, unohtamatta myöskään kouluratsastusta. Ratsastusta noin 9 tuntia, tunnit tasoryhmissä. Leirillä tutustutaan myös kenttäkilpailuiden sääntöihin ja leiriläiset pääsevät osallistumaan kenttäkilpailuharjoitukseen, joka sisältää niin koulu-, rataeste- kuin maastoestekokeen. Tämä leiri on sopiva sinulle, jos hallitset hevosen kaikissa askellajeissa myös maastossa ja olet jo hypännyt rataesteitä jonkin verran. Leirin hintaan sisältyy majoitus ja ruokailut.

Voit saapua leirille jo edellisenä iltana (lisäyö 15€).

Junnu-/Alkeisleiri 20.-22.6.202, 3pv

Junnu/alkeisleiri on suunniteltu aloitteleville ja perustason ratsastajille. Leirillä puuhastellaan ohjatusti tallissa hevosten ja ponien kanssa. Harjoitellaan hevosen hoitoa ja ratsastusta osin myös leikin varjolla, toki turvallisuus huomioiden. Ratsastusta noin 4 tuntia.

Mahdollisuus merkkisuorituksiin, ratsastus- ja hoitomerkkien osalta. Halutessaan leikkimieliset leirikisat. 

Ratsastuskouluoppilaiden mestaruuksiin osallistuvien treenikurssi 27.-29.6.2022, 3 pv

Ratsastuskouluoppilaiden mestaruuksiin osallistuville suunnattu treenikurssi. Toimii myös valmennuskurssina, jos paikkoja jää. Ratsastusta n. 5 tuntia, sisältää lounaan. Majoitus ja muut ruokailut on ostettavissa erikseen. 

Voit saapua leirille jo edellisenä iltana (lisäyö 15€/hlö).

Estekurssi 4.-7.7.2022, 4pv

Estekurssilla pääpaino on tietenkin erilaisissa este- ja puomitehtävissä, mutta kurssin tunnit suunnitellaan yhdessä kurssilaisten kanssa. Ratsastusta kurssiin sisältyy n. 7 tuntia, hintaan sisältyy myös lounas. Majoitus ja muut ruokailut ostettavissa erikseen. 

Voit saapua kurssille jo edellisenä iltana (lisäyö 15€).

Yleisleiri 11.-14.7.2022, 4pv

Yleisleiri on tarkoitettu vähintään perustason ratsastajille. 

Yleisleirillä harjoitellaan niin koulu- kuin esteratsastusta. Lisäksi voidaan käydä maastossa, pitää leikki/ilman satulaa tunti, harjoitella koulu- ja esteratoja, pitää hevosten kauneuskilpailut tai kokeilla poniagilitya. Myös keppareiden estekisa on ollut suosittu yleisleirillä, oman kepparin voikin ottaa mukaan. Halutessaan voi osallistua leirikisoihin ja suorittaa ratsastus- ja hevostaitomerkkejä.

Voit saapua leirille jo edellisenä iltana (lisäyö 15€).

Vanhempi-Lapsi leiri 25.7.-29.7.2022 ja 1.-5.8.2022

Erittäin suosittu Vanhempi-lapsi leiri on suunniteltu kaiken tasoisille perheille, sukulaisille tai muille halukkaille aikuis-lapsi pareille, jotka haluavat yhdessä leirille.

Leiri varataan jokaiselle osallistujalle erikseen.

Voit saapua leirille jo edellisenä iltana (lisäyö 15€/hlö).