Leirien esittely

313

Kenttäleiri, 5 pv

Kenttäleirillä tutustutaan ratsastuksen kuninkuuslajiin kenttäratsastukseen. Leirillä hypätään niin rataesteitä kuin maastoesteitäkin, unohtamatta myöskään kouluratsastusta. Ratsastusta noin 9 tuntia, tunnit tasoryhmissä. Leirillä tutustutaan myös kenttäkilpailuiden sääntöihin ja leiriläiset pääsevät osallistumaan kenttäkilpailuharjoitukseen, joka sisältää niin koulu-, rataeste- kuin maastoestekokeen. Tämä leiri on sopiva sinulle, jos hallitset hevosen kaikissa askellajeissa myös maastossa ja olet jo hypännyt rataesteitä jonkin verran. Leirin hintaan sisältyy majoitus ja ruokailut.

Voit saapua leirille jo edellisenä iltana (lisäyö 20€).

Junnu-/Alkeisleiri, 3pv

Junnu/alkeisleiri on suunniteltu aloitteleville ja perustason ratsastajille. Leirillä puuhastellaan ohjatusti tallissa hevosten ja ponien kanssa. Harjoitellaan hevosen hoitoa ja ratsastusta osin myös leikin varjolla, toki turvallisuus huomioiden. Ratsastusta noin 4 tuntia.

Mahdollisuus merkkisuorituksiin, ratsastus- ja hoitomerkkien osalta. Halutessaan leikkimieliset leirikisat. 

Voit saapua leirille jo edellisenä iltana (lisäyö 20€).

Heinäahon Pippuri (Pippuri)
DO5A2887 (2)

Valmennusleiri, 3-5 pv

Valmennusleiri omalla tai opetushevosella, samalla ratsastuskouluoppilaiden mestaruuksiin osallistuville suunnattu treenileiri. Leirillä tehdään tavoitteiden mukaan harjoituksia.

Leirin hintaan sisältyy majoitus ja ruokailu neljä kertaa päivässä.

Voit saapua leirille jo edellisenä iltana (lisäyö 20€/hlö).

Yleisleiri, 4-5pv

Yleisleiri on tarkoitettu vähintään perustason ratsastajille. 

Yleisleirillä harjoitellaan niin koulu- kuin esteratsastusta. Lisäksi voidaan käydä maastossa, pitää leikki/ilman satulaa tunti, harjoitella koulu- ja esteratoja, pitää hevosten kauneuskilpailut tai kokeilla poniagilitya. Myös keppareiden estekisa on ollut suosittu yleisleirillä, oman kepparin voikin ottaa mukaan. Halutessaan voi osallistua leirikisoihin ja suorittaa ratsastus- ja hevostaitomerkkejä.

Voit saapua leirille jo edellisenä iltana (lisäyö 20€).

DSC_8953
DSC_9017

Vanhempi-Lapsi leiri, 5pv

Erittäin suosittu Vanhempi-lapsi leiri on suunniteltu kaiken tasoisille perheille, sukulaisille tai muille halukkaille aikuis-lapsi pareille, jotka haluavat yhdessä leirille.

Leiri varataan jokaiselle osallistujalle erikseen.

Voit saapua leirille jo edellisenä iltana (lisäyö 20€/hlö).