Leiriesittelyt

WANHAN KOULUN TALLIN KESÄLEIRIESITTELYT

 

Arvi leiri, 5pv, 6.-10.6.2022

Kirmaa Arvin kanssa kesälaitumille; Esteitä, Koulua, maastoesteitä, uittoa, leirikaste ja leirikisat täysihoidolla! Tästä leiristä saat eniten irti, kun hallitset hevosen kaikissa askellajeissa.Voit saapua leirille jo edellisenä iltana (lisäyö 15€).

Mukana Korumies Arvi!

 

Alkeisratsastus- ja eläinleiri, 5pv, 13.-17.6.2022

Alkeisratsastusleiri on tarkoitettu ratsastusuraansa aloitteleville ratsastajille, sopii myös alkeiskurssin suorittaneille. Ratsastustunnit tasoryhmissä, tarvittaessa talutus. 

Leiriviikkoon sisältyy 5 tuntia ratsastusta, hevosten ja ponien hoitamista, uittamista ja hevosen käsittelyn opettelemista. Leirillä on mahdollisuus osallistua tilan kaikkien eläinten (kissoja, kanoja, lampaita, pupu, aasi) päivittäiseen hoitamiseen. Oma hoitoponi tai -eläin leiriviikon ajaksi. 

Huom! Alaikäraja 7 vuotta, oman vanhemman, tai esimerkiksi sisaruksen kanssa nuoremmatkin lapset tervetulleita (huoltajalta peritään ruoka- ja majoitusmaksu). Mahdollisuus osallistua myös päiväleirinä.

Sennuleiri 3pv, 20.-22.6.2022 

Yleisleiri on tarkoitettu niille, joilla on jo aikaisempaa ratsastuskokemusta ja kaikki askellajit tuttuja. Samoin kun alkeisleirillä, myös yleisleirillä opettelemme hevosten asianmukaista kohtelua ja niiden käyttäytymistä. Tunneilla ratsastetaan tasapuolisesti niin esteitä kuin kouluakin, sekä työskennellään puomeilla.

Majoittuminen wkt-majatalossa, omat lakanat tai makuupussi. Ruokailut 4xpvä tilan päärakennuksessa. Saunomista, uimista ja hevostilan eläinten seurasta nauttimista. 

Voit saapua leirille jo edellisenä iltana (lisäyö 15€). 

 

Ratsastuskouluoppilaiden mestaruuksiin lähtevien leiri 27.6-29.6.2022

Ratsastuskouluoppilaiden mestaruuksiin osallistuville suunnattu valmennusleiri. Toimii myös valmennusleirinä muille kiinnostuneille, jos paikkoja jää. Ratsastusta 5 tuntia. 

Voit saapua leirille myös edellisenä iltana (lisäyö 15€). 

Yleisleiri 4.-8.7.2022 5pv

Yleisleiri on tarkoitettu niille, joilla on jo aikaisempaa ratsastuskokemusta ja kaikki askellajit tuttuja. Samoin kun alkeisleirillä, myös yleisleirillä opettelemme hevosten asianmukaista kohtelua ja niiden käyttäytymistä. Tunneilla ratsastetaan tasapuolisesti niin esteitä kuin kouluakin, sekä työskennellään puomeilla. Ratsastusta n. 9 tuntia.

Majoittuminen wkt-majatalossa, omat lakanat tai makuupussi. Ruokailut 4xpvä tilan päärakennuksessa. Saunomista, uimista ja hevostilan eläinten seurasta nauttimista. 

Voit saapua leirille jo edellisenä iltana (lisäyö 15€). 

 

Esteleiri 11.-15.7.2022, 5pv

Esteleiri toteutetaan leiriläisten toiveiden mukaan estepainotteisesti. Leiristä saat eniten irti, kun hallitset hevosenkaikissa askellajeissa. Tunneilla ratsastetaan esteitä, puomi- ja kavalettiharjoituksia, koulua, kahluutetaan hevosia sekä leirikaste ja leirikisat. Ratsastusta n. 9 tuntia.

Leiri sisältää täysihoidon, ruokailut neljä kertaa päivässä, sekä mahdollisuus saunomiseen uimiseen ja muiden eläinten kanssa puuhailuun. 

Voit saapua leirille jo edellisenä iltana (lisäyö 15€). 

 

Kavioliittoleiri 5pv, 18.-22.7.2022

Tämä leiri on sinulle, jos olet

-Aikuinen

-Hevosharrastaja

-Syöt kun käsketään

-Hallitset keventämisen ravissa

-Et etsi valtaa, loistoa, vaan hyvää meininkiä

-Suhtaudut ymmärtäväisesti paarmoihin, jotka ovat töissä tallilla

Kavioliittoleirin seremoniamestarina Katja Ståhl. 

Voit saapua leirille jo edellisenä iltana (lisäyö 15€).