Ratsastusleirit-ja kurssit

WKT:n kesän 2023 kesäleirit- ja kurssit

Viikonloppuleirit erikseen sovitusti, hommaa oma porukka min. 5hlö ja kysy tarjous.

YLEISTÄ INFOA LEIREISTÄ:

Leirit sisältävät: n. 2 tuntia ratsastusta/vrk, ratsastustunnit ratsastetaan tasoryhmissä,  sekä ruokailut ja majoitukset.

Hoitohevosen, tallin- ja hevosen hoitoon osallistumisen. Iltaohjelmaa ja/tai teoriaa, leiriläisten toiveiden mukaan, mm. irtohypytystä, kärryajelua yms. Mahdollisuus suorittaa ratsastus- ja hoitomerkkejä. Halutessaan leirikisat: koulu-, este- tai leikkimieliset kilpailut, kenttäleirillä tietysti kenttäkisat!
Leirit alkavat ensimmäisenä leiripäivänä n. klo 11.00 ja päättyvät viimeisenä päivänä n. klo 14.

Jokainen leiri aloitetaan yhteisellä palaverilla, jossa suunnitellaan leirin ohjelma ja ratsastustuntien teemat. Kaikilla leireillä on mahdollisuus lähteä maastoon ja ratsastaa monipuolisesti rataesteitä, koulua, maastoesteitä ja lisäksi voimme pitää esim. leikkitunteja.

Ilmoittautuminen ja maksut:

Leiri- ja kurssivaraukset Hopotista: https://hopoti.com/stable/WanhanKoulunTalli

Aloita rekisteröitymällä Hopotiin, jos et vielä ole rekisteröitynyt. Maksa hopotissa valitsemasi leirin varausmaksu (varausmaksu kaikille leireille on 100 €). Valitsemasi leirin loppumaksu maksetaan Hopotiin ennen leiriä. Ennen leiriä saat sähköpostiisi leirikirjeen, jossa on lisää infoa leiristämme. Myös hevosiin, Wanhan Koulun tallin turvallisuusasioihin ja tallilla toimimiseen pääset tutustumaan Hopotin kautta. Sitovat ilmoittautumiset leireille ja kursseille.

Peruutukset lääkärintodistuksella.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse: wkt.wanhis@gmail.com