Ratsastusleirit-ja kurssit

Wanhalla Ratsastuskeskuksella toteutetaan vuosittain tulevien lukilaisten leiri.

Tule tutustumaan Rautalammin Lukioon, ratsastuksenopettajiin ja hevosiin, Rautalammille

3pv Ratsastusleiri 12-15-vuotiaille
täysihoidolla VAIN 189e!

*4h ratsastusta ja talliin tutustumista
*Täysihoito Rautalammin Lukiolla

KYSELYT: wkt.wanhis@gmail.com

YLEISTÄ INFOA LEIREISTÄ:

Leirit sisältävät: ratsastusta tasoryhmissä,  sekä ruokailut ja majoitukset.

Hoitohevosen, tallin- ja hevosen hoitoon osallistumisen. Iltaohjelmaa ja/tai teoriaa, leiriläisten toiveiden mukaan, mm. irtohypytystä, kärryajelua yms. Mahdollisuus suorittaa ratsastus- ja hoitomerkkejä. Halutessaan leirikisat: koulu-, este- tai leikkimieliset kilpailut, kenttäleirillä tietysti kenttäkisat!

Jokainen leiri aloitetaan yhteisellä palaverilla, jossa suunnitellaan leirin ohjelma ja ratsastustuntien teemat. Kaikilla leireillä on mahdollisuus lähteä maastoon ja ratsastaa monipuolisesti rataesteitä, koulua, maastoesteitä ja lisäksi voimme pitää esim. leikkitunteja.

Ilmoittautuminen ja maksut:

Leiri- ja kurssivaraukset Hopotista: https://hopoti.com/stable/WanhanKoulunTalli

Aloita rekisteröitymällä Hopotiin, jos et vielä ole rekisteröitynyt. Maksa hopotissa valitsemasi leirin varausmaksu. Valitsemasi leirin loppumaksu maksetaan Hopotiin ennen leiriä.

Ennen leiriä hopotiin julkaistaan leirikirje, jossa on lisää infoa leiristämme. Myös hevosiin, Wanhan Koulun tallin turvallisuusasioihin ja tallilla toimimiseen pääset tutustumaan Hopotin kautta. Sitovat ilmoittautumiset leireille ja kursseille.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse: wkt.wanhis@gmail.com