Ratsastusleirit ja -kurssit

Wanhamäen Tallilla toteutetaan vuosittain  kesäleirit- ja kurssit

Lisäksi viikonloppu-, hiihtoloma-, syysloma- ja pääsiäisleirit  erikseen sovitusti, hommaa oma porukka min. 5hlö ja kysy tarjous.

YLEISTÄ INFOA LEIREISTÄ:

Leirit sisältävät: ratsastusta tasoryhmissä,  sekä ruokailut ja majoitukset.

Hoitohevosen, tallin- ja hevosen hoitoon osallistumisen. Iltaohjelmaa ja/tai teoriaa, leiriläisten toiveiden mukaan, mm. irtohypytystä, kärryajelua yms. Mahdollisuus suorittaa ratsastus- ja hoitomerkkejä. Halutessaan leirikisat: koulu-, este- tai leikkimieliset kilpailut, kenttäleirillä tietysti kenttäkisat!

Jokainen leiri aloitetaan yhteisellä palaverilla, jossa suunnitellaan leirin ohjelma ja ratsastustuntien teemat. Kaikilla leireillä on mahdollisuus lähteä maastoon ja ratsastaa monipuolisesti rataesteitä, koulua, maastoesteitä ja lisäksi voimme pitää esim. leikkitunteja.

 

lmoittautuminen ja maksut:

Aloita rekisteröitymällä Hopotiin, jos et vielä ole rekisteröitynyt. Maksa hopotissa valitsemasi leirin varausmaksu. Valitsemasi leirin loppumaksu maksetaan Hopotiin ennen leiriä. Ennen leiriä hopotiin julkaistaan leirikirje, jossa on lisää infoa leiristämme. Myös hevosiin, Wanhamäen tallin turvallisuusasioihin ja tallilla toimimiseen pääset tutustumaan Hopotin kautta.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse: wkt.wanhis@gmail.com